Namnskyltar

Namnskylt på lägenhetsdörren
Föreningen har en fastställd design för namnskylten på lägenhetsdörren. Denna ska beställas från
http://www.skyltdax.se/kontakta-oss . 

Skriv efternamnet/efternamnen i meddelandet och att det ska vara en dörrskylt enligt mallen för Brf Bävern, Nybrogatan, så levereras ny skylt hem i brevlådan. Behöver du sen hjälp med uppsättning av skylten kontaktar du fastighetsskötaren. Du står för kostnaden av namnskylten och Skyltdax skickar fakturan hem till dig.

OBS: Beställaren av en ny namnskylt ansvarar för att mycket kortsiktigt sätta upp en temporär namnskylt på sin dörr (skriv ert efternamn på ett vitt papper och sätt upp det på dörren). Annars kommer PostNord inte dela ut er nya namnskylt till er!

Observera att andrahandshyresgäster ej får sätta upp namnskylt på dörren eller i på tavlan vid porten i trapphusen utan skall använda sig av co-adress. Detta behöver ni som har hyrt ut i andra hand meddela era hyresgäster om. Egna lappar eller tejp och liknande får inte sättas upp.

Namnlistan i entrén
Föreningen står för namn på i namntavlan vid porten i entrén. Kontakta fastighetsskötarna vid inflyttning så uppdaterar de denna.

Klisterlappar för andrahandshyresgäst samt "Ej reklam" och "Ej gratistidningar"
För att få ett fint och enhetligt trapphus står föreningen för anpassade klisterlappar för "Ej reklam" och "Ej gratistidningar", samt namnklisterlappar till andrahandshyresgäster. Namnlapp av enhetligt utseende skall användas vilken kan beställas från fastighetsskötaren. Såväl namnlapp för andrahandshyresgäst som eventuella lappar för "Ej reklam" och "Ej gratistidningar" skall fastsättas på anvisad plats (nedre delen av namnskylt respektive brevinkast). Observera att egna lappar eller tejp ej skall sättas upp på dörren (endast tillåtet mycket kort då ny namnskylt beställts enligt ovan).


Comments