Förråd

Till varje lägenhet följer källarförråd. Alla förråd ska vara uppmärkta med en bricka med lägenhetsnummer. Kontakta fastighetsskötaren om du som nyinflyttad inte kan finna dina förråd.

 

Besiktiga förråd innan övertagande av lägenhet för att säkerställa att källarförråd är tömt. Om du upptäcker att ditt källarförråd inte är tömt av förre lägenhetsinnehavaren, kontakta denne och se till att inget ställs på de allmänna ytorna i källaren.

Extra förråd 
Styrelsen har under 2017/2018 inventerat samtliga förråd som står tomma i föreningen och har nu möjlighet att erbjuda uthyrning av dessa till de föreningsmedlemmar som önskar extra förvaringsutrymme. Det rör sig om ett antal förråd i både Bävern och Räven och dessa kommer att hyras ut tillsvidare. Under 2018 kommer kostnaden vara 200 kr per månad. Från 1/1-2020 höjs kostnaden till 300 kr/mån. Uppsägningstiden för förråden är tre månader åt båda håll och fakturering sker kvartalsvis i förskott via din HSB-avi. Hör gärna av dig till styrelsen@brfbavern.se om du önskar hyra ett förråd och det är ”först till kvarn” som gäller. Om det blir fler som vill hyra än det finns förråd så kommer vi ha en kölista. Observera att förrådet inte tillhör din lägenhet och inte kan övertas av en ny ägare. Om du säljer din lägenhet måste nycklarna återlämnas och förrådet erbjudas den som står överst på kölistan.