Meddelanden‎ > ‎

Fel i förrådsindelningen

skickad 4 dec. 2014 23:42 av Styrelsen i Bävern

Tyvärr gick inte förrådsfördelningen alls som vi hade tänkt oss. I helgen delades förrådsnycklarna ut i brevlådorna och först därefter upptäckte vi fel i fördelningen. Flera boende har fått förråd som ligger onödigt långt bort från den egna lägenheten.

Vi har hela tiden vetat att det inte har gått att göra nya förråd i alla trapphus. Som framgår av utställningen i Föreningslokalen är det flera i Bäverns gårdshus som måste få förråd i gathuset och omvänt är det flera i Rävens gathus som måste få förråd i gårdshuset. Tyvärr lyckades vi trassla till förrådsfördelningen ännu mer och många har nu långt till sitt förråd.

Efter att ha räknat igenom förråden i de olika trapphusen börjar det nu luta åt att vi ska inreda ytterligare förråd i några utrymmen till. På det sättet kommer alla att kunna få förråd inom sitt eget portpar i alla fall; alla boende i exempelvis Räven 66 och 68 får förråd i Rävens gårdshus 68 och alla boende i Bävern 81 och 83 får förråd i Bäverns gathus 81 eller 83.

Vi ber om överseende med den komplicerade situationen och ber er att inte ta de nya förråden i anspråk, speciellt om ni har fått ett förråd i ett annat portpar än där ni bor. Vi räknar inte med att hinna färdigställa nya förråd innan vindarna måste vara tömda men försöker skapa en ny fungerande förrådsfördelning med det snaraste.

Comments